Diensten

Poelwijklaan 7 Gendt
(0481) 422615
06-54968441
info@gerritsenschilderwerkenbv.nl

Diensten

  • Voor al uw schilderwerk
  • Wandafwerking
  • Beglazing
  • Marmer-hout imitatie

9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar!

Per 15 september 2009 is de lage BTW-regeling voor schilderwerk verbeterd. U betaalt het lage BTW-tarief van 9% voor schilderwerk indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar.

Meer informatie over deze maatregel kunt u lezen in dit document of op de website van de Belastingdienst 

Voor woningen die ouder dan twee jaar zijn geldt een verlaagd BTW-tarief (9%) voor het onderhoud van het schilderwerk. Klik hier voor meer informatie over deze regeling. U wordt doorgelinkt naar de website van de Belastingdienst.

Meerjarenonderhoudsplanning

Waarom zou u meer uitgeven dan nodig is?

Uw eigen woning is een waardevol en kostbaar bezit. Goed onderhoud is een must, maar kost vaak een flinke euro.
Onze tip: kies voor ons meerjarenonderhoudsplan. We inspecteren uw schilderwerk dan om de 3 jaar en werken bij waar het nodig is. Zo spreidt u de onderhoudskosten en voorkomt u hoge rekeningen.

We denken met u mee. Kleuradvies? U krijgt het erbij. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last ondervindt van onze werkzaamheden. Onze schilders zijn klantgericht, ze werken netjes, houden zich aan de afspraken en respecteren uw privacy. Daarnaast, zijn ze ook nog eens erg vriendelijk.

U krijgt een heldere offerte en we maken betrouwbare afspraken over de planning en de kwaliteit, inclusief kwaliteitsgarantie.

Beter voor de dag zonder veel extra kosten

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje en moet er goed uitzien. Maar tijd is geld en onderhoud is duur. Toch? Welnee, dat hoeft niet. Als het moet voeren we het onderhoud heel snel uit. En kiest u voor een meerjarenonderhoudsplan! Dan houdt u de kosten binnen de perken. Wij inspecteren uw schilderwerk aan de buitenzijde iedere 2 jaar en werken het bij daar waar het nodig is.

Mensen presteren beter in een aansprekende werkomgeving. Wij kunnen uw kantoorinterieur een geheel nieuwe uitstraling geven met andere kleuren en materialen. Een nieuwe up te date entree door een kleine aanpassing en andere kleurstellingen?
Zonder veel extra kosten krijgt u al snel een hele andere kantooromgeving!

Gerritsen Schilderwerken staat voor duidelijkheid. Een heldere begroting, strakke planning, betrouwbare afspraken, één aanspreekpunt. Vooraf komen wij bij u langs en weet u wie er bij u aan de slag gaat. Dat werkt wel zo persoonlijk.

Neem gerust contact op voor meer informatie